Tuesday, April 4, 2017

23th bday ; )


salam..any0ng hasey0 !!
sedar tak sedar dah 23 tahun hidup atas muka bumi ni..rasa kejap je masa berlalu...
untuk ulang tahun yang ke-23 ni tak banyak yang aku harapkan..semoga diri terus maju dan dapat tambah experiences dalam hidup...semoga sentiasa dikelilingi orang orang yang boleh bagi inspirasi pada diri....semoga amalan semakin meningkat seiring dengan pertambahan usia....^^

semoga tahun ke-23 ini memberikan rezeki yang cukup melimpah untuk diri dan family tercinta !
 💘💗💖

♥ Happy Day ♥                                                                                                                                                      More:


ucapan ulang tahun yang ke-23 ni jugak aku tujukan untuk kembar aku, husna yang jadi peneman hidup since dalam perut ibu until sekarang...semoga kita sama sama dapat grade hujung tahun ni, dapat kerja yang bagus dan happykan ibu dan ayah !
* tak lupa jugak dekat kawan kawan yang sama data birthday macam kami....



4 APRIL 1994
*NICE DATE FOR AWESOME PEOPLE LIKE US ; )



1 comment:

Siqah Hussin said...

Huda! Lamanya tak update blog. Hehe =D